Semesterstängt v 29, 30 och 31 2018

Våren närmar sig med snabba steg. Snart är också sommaren här och med den följer planeringen inför vår semesterstängning. I år stänger vi hela verksamheten under 3 veckor. Detta är under vecka 29, 30 och 31, eller uttryckt på ett annat sätt: 14 juli – 5 augusti.

Vänligen observera att delar av verksamheten inleder sin semester redan under v 28. På samma sätt påverkas vissa verksamhet även under första veckan efter sommarstoppet, v 32.

Vi uppmanar er som planerar era inköp att under våren ha lite längre framförhållning än under andra tider på året. Vi jobbar intensivt för att möta alla önskemål från våra kunder, men när vi närmar oss semestern vet vi av erfarenhet att leveranstiderna blir längre. För att kunna hantera detta på ett bra sätt behövs lägre framförhållning än normalt.

Våra säljare står redo att svara på Dina frågor. Kontakta dem hellre en gång för mycket än en för lite när det gäller Ditt behov av produkter under sommarperioden. Vi ska göra allt för att hjälpa Er.