Semesterstängt v 28-31

Under sommaren stänger Alfapac sin tillverkning under veckorna 28-31. Leveranser sker även under v 28, men utlastningen är stängd resterande 3 semesterveckor. För att undvika oönskade problem med leveranser uppmanar vi alla våra kunder att planera sitt behov av produkter före, under och efter semestern så snart som möjligt.

Fabriken går just nu för högtryck, och vi har än så länge god kapacitet. Jämfört med samma tid förra året har vi ett mycket bättre läge. Då präglades allt av olika maskinprojekt som begränsade den tillgängliga kapaciteten. Detta har ändrats sedan dess och nu är alla produktionslinjer i drift. Men, av erfarenhet vet vi att det fylls på snabbt under de kommande veckorna, och i  värsta fall uppstår flaskhalsar på vissa typer av produkter. Var därför ute i god tid och ha framför allt en tät dialog med er kontakt hos oss.